De Chiromeisjes zijn dit jaar een toffe leidingsgroep van 15 man.
Hou zeker deze pagina in de gaten als je wilt weten wat zij zoal het hele jaar door uitspoken!

De Banier

De Banier is de Chirowinkel bij uitstek! Zo kan je er chirobroeken en shorts kopen, zonnebrillen, spellen, … Voor ieder wat wils :).

Hieronder kan je een deel van hun aanbod bekijken:

http://chiroopoeteren.be/wp-content/uploads/2021/06/191919_ADVa_Chiropromo.pdf

Uiteraard kan je ook de site bezoeken:

https://www.debanier.be/

Datum

Overname oudleiding

Gelukkig was de oudleiding er vandaag om onze plaats in te nemen omdat wij op weekendje waren! Ze gingen samen met de leden op zoek naar de moordenaar van Filip Janssen, die op gruwelijke wijze werd vermoord in een metrostation. De moordenaar zit nu gelukkig vast achter slot en grendel, fieuw! Bedankt! #weloveoudleiding

11 februari 2018

Chiro-etentje

Ons jaarlijkse chiro-etentje is er weer op 4 februari in de Riet. Iedereen welkom! Door de inkomsten kunnen we extra spelmateriaal voor de leden kopen, kampgeld laag houden, extra activeiten doen, … Dit jaar staat er op het menu: 

Menu A: 
Tomatenroomsoep 
Vidé met groentjes en frietjes 
IJs met chocoladesaus 

Menu B: 
Tomatenroomsoep 
Stoofvlees met groentjes en frietjes 
IJs met chocoladesaus 

Menu C: 
Tomatenroomsoep 
Zalm met koude schotel en frietjes 
IJs met chocoladesaus 

Menu D (Kindermenu): 
Tomatenroomsoep 
Frikandel met frietjes 
IJs met chocoladesaus 

Menu E (nieuw en vegetarisch!!): 
Tomatenroomsoep 
Kaaskroketten met koude schotel en frietjes 
IJs met chocoladesaus 

Inschrijven kan tot 24 januari door naam, menukeuze en uur te mailen naar chiroopoeteren@outlook.com of door het inschrijvingsstrookje binnen te brengen bij: 

– Julie Kwaspen, Houwstraat 25 
– Lotte Jame, Fortstraat 28 
– Gert Jonck, Smeetsberg 11 Neeroeteren 
– Tijs Bergmans, Dorperberg 43 

Hopelijk tot dan!

Schaatsen

Op 26 november zijn we met z’n allen gaan schaatsen, om zoals elk jaar Christus Koning te vieren. We hebben de kou getrotseerd, zijn hier en daar een keer (of misschien zelfs helemaal niet) gevallen, en zijn ook weer terug opgewarmd van een lekkere warme choco. Zelfs op het ijs zijn de leden niet te stoppen! Wil je meer foto’s zien? Neem dan zeker hier nog even een kijkje!

26 november 2018

Bezoek aan basisschool Opoeteren

Zoals beloofd stonden we vandaag, ondanks het slechte weer, aan de schoolpoort van de basisschool in Opoeteren om iedereen uit te nodigen op onze open chirodag op 17 september! Als je bent geboren in 2009 of eerder zijn jullie vanaf 13:30 welkom voor een geweldige namiddag. Vanaf 17 uur zijn ouders welkom voor een babbeltje. Hopelijk tot dan!

8 september 2018

Bezoek aan basisschool Dorne

We stonden vandaag op de basisschool van Dorne om de kindjes allemaal uit te nodigen voor onze open Chirodag op 17 september! Iedereen kreeg een bekertje fruitsap of chocomelk en een lekkere vers gebakken wafel. Morgen is de school in Opoeteren aan de beurt! Tot morgen!

7 september 2018

Open Chirodag

Jij komt toch ook?

Filmpje Bivak Fontenaille 2017

Het filmpje met de leukste beelden van ons kamp is er weer!

25 juli 2017

Bivak Fontenaille 2017

Ons bivak in Fontenaille is voorbij: het is weer omgevlogen! Een fietstocht met veel hoogtemeters voor de ouderen, een zangstonde met Alice in Wonderland, een dagtocht naar Houffalize voor de jongeren en een tweedaagse naar Bastogne voor de ouderen, een extra-showavond waar we op zoek gingen naar de mol in de leidingsploeg, tussendoor veel spellen in eigen afdeling en de bonte avond als afsluiter …De leden hebben zeker niet stilgezeten. Enorm bedankt aan alle leden, kookploeg, vb, meefietsers en de volgwagen: ook jullie zijn een deel van Chiromeisjes Opoeteren!

22 juli 2017